Tulista riisivermiselliä katkaravuilla

1 annos

Ainesosat:

55 g MAMA riisivermiselliä
2-3 kpl katkarapuja
10 g porkkanaa kuutioituna
15 g parsakaalia
cashewpähkinöitä
kiinankaalia
10 g chilitahnaa
7-8 kpl kuivattua chiliä
1 rkl valkosipulia karkeasti murkattuna
1 rkl soijakastiketta
2 rkl sokeria
½ rkl maustekastiketta
2 rkl öljyä paistamiseen

Valmistusohje:

  1. Valmista riisivermisellit: Kiehauta 3 kuppia vettä, liota riisivermisellit kuumassa vedessä minuutin ajan ja valuta. Huuhtele vermisellit vielä kylmällä vedellä ja valuta.
  2. Lisää öljy pannulle ja kuullota valkosipuli kuumassa öljyssä kauniin vaalean ruskeaksi.
  3. Lisää katkaravut joukkoon.
  4. Lisää mausteet ja riisivermiselli. Sekoita.
  5. Tarjoile kuivatun chilin, cashewpähkinöiden ja kiinankaalin kera.

Tarjoile heti.