1 portion

Ingredienser:

55 gMAMA risvermicelli
2-3 sträkor
10 gmorot i tärningar
15 gbroccoli
 cashew-nötter
 kinakål
10 gchilipasta
7-8 sttorkad chili
1 mskvitlök, grovt krossad
1 msksojasås
2 msksocker
½ mskkryddsås
2 mskolja till stekning

Gör så här:

  1. Förbered risvermicellin: Koka upp 3 koppar vatten och blötlägg risvermicellin i det heta vattnet i en minut och sila av vattnet. Skölj risvermicellin med kallt vatten och sila av.
  2. Sätt olja i stekpannan och bryn vitlöken i het olja tills den blir gyllenbrun.
  3. Tillsätt räkorna.
  4. Tillsätt kryddor och risvermicelli. Blanda.
  5. Servera med torkad chili, cashew-nötter och kinakål.

Servera genast.