Het risvermicelli med räkor

1 portion

Ingredienser:

55 g MAMA risvermicelli
2-3 st räkor
10 g morot i tärningar
15 g broccoli
cashew-nötter
kinakål
10 g chilipasta
7-8 st torkad chili
1 msk vitlök, grovt krossad
1 msk sojasås
2 msk socker
½ msk kryddsås
2 msk olja till stekning

Gör så här:

  1. Förbered risvermicellin: Koka upp 3 koppar vatten och blötlägg risvermicellin i det heta vattnet i en minut och sila av vattnet. Skölj risvermicellin med kallt vatten och sila av.
  2. Sätt olja i stekpannan och bryn vitlöken i het olja tills den blir gyllenbrun.
  3. Tillsätt räkorna.
  4. Tillsätt kryddor och risvermicelli. Blanda.
  5. Servera med torkad chili, cashew-nötter och kinakål.

Servera genast.