Stekt risvermicelli med helig basilika

1 portion

Ingredienser:

55 g MAMA risvermicelli
20 g champinjoner
10 g morot i tärningar
7 g helig basilika
40 g marinerad kyckling i tunna skivor
3 g chili
6 g vitlök, grovt krossad
2 tsk vegetabilisk olja
2 msk ostronsås
½ msk fisksås
4 msk buljong
Ingredienser för marinering av kyckling
250 g kyckling
8 g ostronsås
5 g socker
2 g peppar

Gör så här:

  1. Sätt vegetabilisk olja i en stekpanna. Tillsätt chili, basilika och vitlök i den heta oljan. Fräs lätt och tillsätt kycklingen. Stek kycklingbitarna tills de är genomstekta.
  2. Tillsätt champinjoner och morotstärningar. Stek tills de är mjuka.
  3. Förbered risvermicellin: Koka upp 3 koppar vatten och blötlägg risvermicellin i det heta vattnet i en minut. Sila av vattnet. Skölj ännu med kallt vatten och sila av vattnet.
  4. Blanda nudlarna med kycklingen och tillsätt buljong och kryddor.
  5. Rör tills risvermicellin torkar en aning.

Servera genast.