1 portion

Ingredienser:

55 gMAMA risvermicelli
20 gchampinjoner
10 gmorot i tärningar
7 ghelig basilika
40 gmarinerad kyckling i tunna skivor
3 gchili
6 gvitlök, grovt krossad
2 tskvegetabilisk olja
2 mskostronsås
½ mskfisksås
4 mskbuljong
 Ingredienser för marinering av kyckling
250 gkyckling
8 gostronsås
5 gsocker
2 gpeppar

Gör så här:

  1. Sätt vegetabilisk olja i en stekpanna. Tillsätt chili, basilika och vitlök i den heta oljan. Fräs lätt och tillsätt kycklingen. Stek kycklingbitarna tills de är genomstekta.
  2. Tillsätt champinjoner och morotstärningar. Stek tills de är mjuka.
  3. Förbered risvermicellin: Koka upp 3 koppar vatten och blötlägg risvermicellin i det heta vattnet i en minut. Sila av vattnet. Skölj ännu med kallt vatten och sila av vattnet.
  4. Blanda nudlarna med kycklingen och tillsätt buljong och kryddor.
  5. Rör tills risvermicellin torkar en aning.

Servera genast.