Paistettua riisivermiselliä pyhällä basilikalla

1 annos

Ainesosat:

55 g MAMA riisivermiselliä
20 g herkkusieniä
10 g porkkanaa kuutioituna
7 g pyhää basilikaa
40 g marinoitua kanaa ohuina viipaleina
3 g chiliä
6 g valkosipulia karkeasti murkattuna
2 tl kasviöljyä
2 rkl osterikastiketta
½ rkl kalakastiketta
4 rkl lientä
Ainekset kanan marinointiin
250 g kanaa
8 g osterikastiketta
5 g sokeria
2 g pippuria

Valmistusohje:

  1. Laita kasviöljy pannulle. Lisää chili, basilika ja valkosipuli kuumaan öljyyn. Kuullota kevyesti ja lisää kanat. Paista kananpalat kypsiksi.
  2. Lisää herkkusienet ja porkkanakuutiot. Paista ne kypsiksi.
  3. Valmista riisivermisellit: Kiehauta 3 kuppia vettä, liota riisivermisellit kuumassa vedessä minuutin ajan ja valuta. Huuhtele vielä kylmällä vedellä ja valuta.
  4. Lisää nuudelit kanojen joukkoon, lisää liemi ja mausteet.
  5. Sekoita kunnes riisivermiselli hieman kuivahtaa.

Tarjoile heti.