1 portion

Ingredienser:

55 gMAMA risnudlar
1 stägg
100 gkycklingstrimlor
1 mskostronsås
1 mskkryddsås
½ mskfisksås
2 mskolja till stekning
 en nypa svartpeppar

Gör så här:

  1. Förbered risnudlarna: Koka upp 3 koppar vatten och blötlägg risnudlarna i det heta vattnet i en minut och sila av vattnet. Skölj nudlarna med kallt vatten och sila av vattnet.
  2. Sätt olja i stekpannan och stek kycklingen i het olja tills den är gyllenbrun.
  3. Tillsätt kryddorna och blanda.
  4. Knäck ägget på den andra sidan av stekpannan och låt steka en stund. Blanda risnudlarna med det fortfarande halvråa ägget och rör om tills ägget är helt genomstekt.
  5. Servera med vårlök och koriander om du vill. Du kan också tillsätta chili och kinakål.

Servera genast.