Riisinuudelia kastikkeessa

1 annos

Ainesosat:

45 g MAMA riisinuudelia
50 g katkarapuja
50 g viipaloitu kalmari
30 g parsakaalia
20 g herkkusieniä
20 g porkkanaa
1 rkl mustaa soijakastiketta
2 rkl osterikastiketta
1 rkl soijakastiketta
1 rkl maustekastiketta
1 rkl sokeria
2 rkl soijapaputahnaa (fermentoitua)
3 rkl maissitärkkelystä
2 kupillista vettä
4 rkl öljyä paistamiseen

Valmistusohje:

  1. Valmista riisinuudelit: Kiehauta 3 kuppia vettä, liota riisinuudelit kuumassa vedessä minuutin ajan ja valuta. Huuhtele nuudelit vielä kylmällä vedellä ja valuta.
  2. Kuumenna öljy wokissa ja lisää nuudelit sekä musta soijakastike. Sekoita nopeasti ja siirrä pannu syrjään hellalta.
  3. Valmista seuraavaksi kastike: Kuullota valkosipuli kauniin ruskeaksi. Lisää katkaravut ja kalmariviipaleet. Paista kypsäksi.
  4. Sekoita joukkoon vihannekset, vesi ja loput mausteista.
  5. Sekoita maissitärkkelys tasaiseksi tahnaksi pienen vesitilkan avulla. Suurusta kastike käyttäen maissitärkkelystä.
  6. Lisää kastike valmistamiesi nuudelien päälle ja koristele haluamallasi tavalla.

Tarjoile heti.