2 annosta
Valmistusaika 15 min

Ainesosat:

90 gMama-riisinuudeleita
20 gkarkeaksi silputtua punaista chiliä
5-10karkeaksi silputtua linnunsilmächiliä
2 rklkarkeaksi silputtua valkosipulia
1 rklkarkeaksi silputtuja korianterin juuria
3-4 rkllimetin mehua
1 ½ rklsokeria
3 rklkalakastiketta
25 gjauhettua porsaanlihaa
60 gkuorittuja katkarapuja
30 gkuivattuja mustasieniä
1kuutioitu tomaatti
1suikaloitu kevätsipuli
30 gsuikaloitua lehtiselleriä
10 gpaahdettuja maapähkinöitä
2suikaloitua sipulia
 lehtisalaattia koristeeksi

Valmistusohje:

  1. Murskaa kaikki salaatinkastikeainekset sekaisin huhmareessa ja sekoita niihin mausteet.
  2. Kiehauta nuudelit nopeasti, jäähdytä ja valuta hyvin. Paista katkaravut ja porsaanliha erikseen ja aseta syrjään.
  3. Pese kuivatut sienet, kiehauta ne nopeasti ja jäähdytä. Suikaloi sienet ohuiksi suikaleiksi.
  4. Sekoita kaikki aineet valmistamaasi salaatinkastikkeeseen.
  5. Nostele salaatti salaattipedille, ripottele päälle maapähkinöitä ja koristele lehtisellerillä.