pekoniramen

4 hengelle, valmistusaika 20 minuuttia.

Ainesosat:

4 kplMAMA porsaanlihanmakuisia nuudeleita
200 gsuikaloitua pekonia
1 lvettä
2 rklmisotahnaa
4 kpllöysäksi keitettyjä kananmunia halkaistuna
100 gituja
100 gretiisiä viipaloituna
100 gsokerihernettä suikaloituna
1 kplruukku tuoretta korianteria

Valmistusohje:

  1. Kuumenna iso kattila. Lisää pekonisuikaleet kattilaan.
  2. Paista pari minuuttia. Lisää joukkoon vesi, misotahna ja MAMA porsaanmakuisten nuudelien mausteet ja liemet.
  3. Turvota nuudelit liemessä. Jaa nuudelikeitto annoskulhoihin.
  4. Annostele keittojen päälle idut, retiisit, sokeriherneet ja tuoreesta korianterista lehdet.
  5. Laita keittojen päälle vielä kananmunat halkaistuna.