1 annos

Ainesosat:

45 gMAMA riisivermiselliä
40 gporsaanlihaa siivuina
1 kplkananmuna
40 gparsakaalia
1 tlvalkosipulia murskattuna
1 rklosterikastiketta
½ rklmaustekastiketta
½ rklsoijakastiketta
½ rklmustaa soijakastiketta
½ rklsokeria
3 rklöljyä paistamiseen

Valmistusohje:

  1. Valmista riisivermisellit: Kiehauta 3 kuppia vettä, liota riisivermisellit kuumassa vedessä kahden minuutin ajan ja valuta. Huuhtele vermisellit vielä kylmällä vedellä ja valuta.
  2. Lisää öljy pannulle ja kuullota valkosipuli kuumassa öljyssä kauniin vaalean ruskeaksi.
  3. Lisää porsaanliha joukkoon ja kypsennä.
  4. Siirrä lihat pannun syrjälle ja riko kananmuna pannuun. Kypsennä nopeasti.
  5. Lisää riisivermiselli ja sekoita nopeasti.
  6. Mausta osteri -ja soijakastikkeilla. Lisää myös sokeri ja maustekastike.
  7. Lisää parsakaali ja kypsennä seosta kokoajan sekoittaen kunnes parsakaali on kypsynyt.

Tarjoile heti.