1 annos

Ainesosat:

45 gMAMA riisinuudelia
50 gkatkarapuja
50 gviipaloitu kalmari
30 gparsakaalia
20 gherkkusieniä
20 gporkkanaa
1 rklmustaa soijakastiketta
2 rklosterikastiketta
1 rklsoijakastiketta
1 rklmaustekastiketta
1 rklsokeria
2 rklsoijapaputahnaa (fermentoitua)
3 rklmaissitärkkelystä
2kupillista vettä
4 rklöljyä paistamiseen

Valmistusohje:

  1. Valmista riisinuudelit: Kiehauta 3 kuppia vettä, liota riisinuudelit kuumassa vedessä minuutin ajan ja valuta. Huuhtele nuudelit vielä kylmällä vedellä ja valuta.
  2. Kuumenna öljy wokissa ja lisää nuudelit sekä musta soijakastike. Sekoita nopeasti ja siirrä pannu syrjään hellalta.
  3. Valmista seuraavaksi kastike: Kuullota valkosipuli kauniin ruskeaksi. Lisää katkaravut ja kalmariviipaleet. Paista kypsäksi.
  4. Sekoita joukkoon vihannekset, vesi ja loput mausteista.
  5. Sekoita maissitärkkelys tasaiseksi tahnaksi pienen vesitilkan avulla. Suurusta kastike käyttäen maissitärkkelystä.
  6. Lisää kastike valmistamiesi nuudelien päälle ja koristele haluamallasi tavalla.

Tarjoile heti.