1 annos

Ainesosat:

55 gMAMA riisivermiselliä
20 gherkkusieniä
10 gporkkanaa kuutioituna
7 gpyhää basilikaa
40 gmarinoitua kanaa ohuina viipaleina
3 gchiliä
6 gvalkosipulia karkeasti murkattuna
2 tlkasviöljyä
2 rklosterikastiketta
½ rklkalakastiketta
4 rkllientä
 Ainekset kanan marinointiin
250 gkanaa
8 gosterikastiketta
5 gsokeria
2 gpippuria

Valmistusohje:

  1. Laita kasviöljy pannulle. Lisää chili, basilika ja valkosipuli kuumaan öljyyn. Kuullota kevyesti ja lisää kanat. Paista kananpalat kypsiksi.
  2. Lisää herkkusienet ja porkkanakuutiot. Paista ne kypsiksi.
  3. Valmista riisivermisellit: Kiehauta 3 kuppia vettä, liota riisivermisellit kuumassa vedessä minuutin ajan ja valuta. Huuhtele vielä kylmällä vedellä ja valuta.
  4. Lisää nuudelit kanojen joukkoon, lisää liemi ja mausteet.
  5. Sekoita kunnes riisivermiselli hieman kuivahtaa.

Tarjoile heti.